Testimonis

La teva opinió és molt important

Aquests són alguns testimonis de pacients que han passat pel nostre centre. Hem creat una relació d'amistat i confiança, perquè la nostra feina és la nostra passió.

Gisela, 11 anys

La Gisela, d’onze anys, ens explica de moment quina és la seva experiència de la teràpia visual. «D’ençà que era petita m’apropava molt quan llegia i escrivia. Durant aquests anys, els mestres sempre em deien que m’apropava massa. Havia anat a diversos oculistes, però sempre em deien que tenia la vista perfecta. Fins que vaig començar a fer 5è i la mestra ens va dir que havíem d’anar a un optometrista que potser tenia problemes d’enfocament i vam anar al Centre d’Optometria de Catalunya. El primer dia que hi vaig anar, ens van explicar el problema que tenia, que a vegades el meu ull dret deixava de veure algunes coses. Després vaig començar a anar-hi cada setmana i m’ho passo genial i desitjo que sigui la setmana següent per tornar-hi. Segur que quan acabi els meus ulls hauran millorat».

Adrià, 6 anys

Els pares de l’Adrià, de sis anys, ens expliquen què ha suposat per ells i per l’Adrià venir al Centre d’Optometria de Catalunya. «Per nosaltres, trobar-nos amb l’Ana, va ser poder identificar millor les dificultats del nostre fill i poder trobar solucions. Després que altres professionals no ens sabessin ajudar, amb ella vam trobar respostes que han ajudat al nen a madurar, relaxar-se i augmentar l’autoestima».

ajuda als teus fills a veure-hi millor
ajuda als teus fills a veure-hi millor

Arlet, 4 anys

Els pares de l’Arlet, de quatre anys, ens expliquen la seva experiència de la Teràpia Visual al Centre d’optometria de Catalunya: «Tot va començar quan la professora de l’Arlet ens va citar per fer una tutoria a final del primer trimestre de P4. Ens va comentar que l’Arlet anava molt contenta a l’escola, que jugava molt bé, però que hi havia alguna cosa que no acabava d’anar bé… Quan feien activitats a la pissarra no participava, es cansava de seguida si havia de forçar la vista. Ens va aconsellar de fer una visita al Centre d’optometria de Catalunya. Vam demanar hora i des de llavors que realitzem uns exercicis cada dia fent un control setmanal al centre. L’Arlet ha fet un canvi radical cap a la millora acadèmica. Estem molt contents d’aquesta evolució i molt satisfets del tracte rebut.»

Sílvia, 10 anys

La Sílvia, que té deu anys i és molt treballadora, ens explica les millores que ha notat: «hi vaig contenta perquè vull millorar. He millorat llegint» Ens transmet també els avenços en el seu esport preferit «I he millorat patinant per l’equilibri». Els pares de la Sílvia ens dediquen també unes paraules: «anar al centre d’optometria per la Sílvia és un repte. Va ser ella qui va dir que no hi veia bé. D’ençà que hi va ha tingut una millora a la cal·ligrafia, a la lectura i al patinatge. Estem molt contents perquè la Sílvia hi va contenta i amb moltes ganes. Hem notat una molt bona evolució».

testimonis de nens que han millorat la seva visio fent terapia visual
testimonis de nens que han millorat la seva visio fent terapia visual

Rita, 61 anys

La Rita, de seixanta-un anys, ens diu el que va significar per a ella fer el tractament “la teràpia visual m’ha donat una injecció de vida, seguretat i força a través dels ulls!”

Nèlia, 10 anys

La Nèlia, de deu anys ens explica que “Anar a l’optometrista t’arregla els ulls, si hi vas veuràs que la vida és més bonica. Es pot arreglar! Ves-hi i veuràs!”

Robert, 55 anys

En Robert, de cinquanta-cinc anys ens escriu explicant la seva història “El març del 2014 vaig ser operat de descompressió de l’òrbita ocular dels dos ulls. Vaig quedar amb un grau d’estrabisme de 14, cosa que sabia prèviament que tenia un risc del 10% que passés. Els metges que em van visitar no veien cap solució (no es podia operar perquè el grau era baix) tret d’unes ulleres especials, amb la incomoditat que això representa. El meu òptic em va parlar d’una noia a Vilablareix que treballava coses d’aquestes, tema que jo desconeixia completament. Li vaig trucar el mes d’agost del 2014 i vàrem començar a fer un tractament. El tractament tenia una part d’exercicis d’estiraments amb els ulls i, d’una altra part, d’exercicis per educar de nou al cervell. Amb molta constància i esforç, a poc a poquet vàrem anar avançant. El dia d’avui, març 2015, puc dir que he recuperat més del 90%. Seguim treballant per arribar al 100%.”

exercicis visuals adaptats per nens
exercicis visuals adaptats per nens