Qui som

Som un equip de quatre professionals que treballem de forma molt coordinada per poder donar el màxim resultat als tractaments que oferim

Metodologia

Fem reunions i formació continuada, on compartim coneixements, inquietuds i planificació sobre la rehabilitació visual. La nostra metodologia de treball enriqueix els tractaments, el rendiment i la velocitat de millora.

Cada professional del nostre centre aporta el seu coneixement i experiència en cada cas, aconseguint una valoració molt més global i precisa que si ho treballés un de sol. La cooperació i la unió sempre sumen.

Formació

Comptem amb molta formació. Hem pogut aprendre de la mà de professionals de gran prestigi, alguns internacionals.

Per aquest motiu estem enormement agraïdes del coneixement rebut de part Dr. Harry Wachs, Dr. Robert Sanet, Dr. William V. Padula, Dra. Susan R. Barry, Dra. Lynn Hellerstein, Stefan Collier, Pilar Vergara, Ana Vargas, Dra. Mª Jesús Izquierdo, Dr. Juan Antonio Portela, Curtis R. Baxstrom, Dr. David Cook, Dr. Jesús Espinosa, Dr. Harald Blomberg, Sally Goddard, Dr.Philippe Villeneuve, Orlando Alves Da Silva, Dr. Ferré, Dr.Mombiela, entre d’altres.

Àmbits

Hem obtingut formacions en àmbits com estrabismes, ambliopia, disfuncions binoculars, foto-estimulació, regulació viso-postural, reflexes primaris, desenvolupament motor, audició, baixa visió, contactologia, lents oftàlmiques i prismes, visió esportiva, percepció visual, visualització, traumatismes cranioencefàlics, visió dins la neurodiversitat funcional TEA, processament auditiu, rehabilitació viso-vestibular, lateralitat, visió i aprenentatge, nutrició i visió, gimnàstica cerebral, optometria pediàtrica, neuroplasticitat cerebral, organització neurològica durant l’aprenentatge.

Equip

Tot i que els pacients ens veuen a les quatre amb la nostra faceta de rehabilitadores visuals, quan l’agenda ens ho permet tenim altres tasques. Poder no les coneixeu totes, però són totalment necessàries. Ara us en fem cinc cèntims.

Diuen que quatre ulls hi veuen més que dos. Doncs imagineu quan els nostres pacients passen per vuit ulls!

Ana García

És la mare del Centre d’optometria de Catalunya i mare també d’una terratrèmol. Administradora única de la consulta a nivell fiscal.

Compagina les tasques de liderar aquest centre, mantenir-se al dia en formació, l’administració legal, física i comptable de la consulta, buscar noves estratègies i procediments per poder aconseguir donar el millor servei.

Fora de la consulta la podeu trobar amb coses relacionades amb l’optometria, la rehabilitació i la salut. Alguna vegada li han dit que es busqui alguna afició, però és que la seva feina ho és!

ana optocat
equip professional per fer terapia visual

Carme Sala

És la directora optomètrica. Alguns cop fem broma, però és qui prepara els nivells més difícils pels nostres pacients, no creu amb els límits, té l’empenta i la força perquè no es rendeixin fins aconseguir-ho. Aplicable als pacients i a nosaltres com equip.

Fora de la consulta és mare i una gran atleta maratoniana i ha aconseguit reptes increïbles.

Lourdes García

Té l’expertesa en tecnologies i innovació, és la nostra cap en I+D, fa realitat protocols i procediments que quedarien com a simples idees, i troba les últimes tecnologies que puguin aportar un valor afegit al tractament.

Fora de la consulta és mare i continua amb les tecnologies i és que a part de ser una excel·lent lectora és una gamer, compte! No la repteu!

professionals oftalmologia
optocat equip

Patrícia Gual

A part d’estar passant consulta, és la nostra directora administrativa i comptable. Nosaltres diem que fa màgia amb l’agenda, la seva vitalitat, energia i el seu sentit de l’humor fan que moments més feixucs es facin ben amens.

Si no està a la consulta segur que la trobeu en algun sarau, ella no para!
És mare i fa unes manualitats increïblement boniques.